joi, 9 august 2012

Sapun natural pentru tenul gras

Castravetele este folosit inca din Evul Mediu ca masca naturala de frumusete. Rondelele de castravete au proprietati hidratante, calmante, astringente, hranitoare si regeneratoare atat pentru tenul gras cu porii dilatati cat si pentru tenul normal. Castravetele contine minerale, oligoelemente si vitamine. Vitamina C are un rol antioxidant blocand radicalii liberi si tonifiind pielea.

Argila verde incetineste procesul de imbatranire si intareste epiderma. Este o argila universala, activa, bogata in minerale si apreciata pentru proprietatea de absorbire, catifelare, netezire  si purificare a epidermei. Este eficace in cazurile de piele inflamata, este potrivita pentru ingrijirea tenului gras si mixt. Ajuta la reglarea sebumului la nivel facial.

Carbunele medicinal este utilizant din vechi timpuri ca si un panaceu universal util in multe probleme. In sapun acesta este folosit pentru proprietatile lui antiinflamatoare, purificatoare, calmante, usor exfoliante, benefic tenului acneic.

Ingrediente: Uleiuri saponificate ( masline, cocos, cacao , ricin, migdale dulci, shea ), suc de castraveti, ulei esential ( lamaie, lavanda, vetiver ), argila verde, carbune medicinal.



 Datorita ingredientelor care imprima acestui sapun un caracter astringent nu se recomanda folosirea lui decat pe un ten gras si nu mai mult de 2 ori pe zi.
Stoc epuizat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...