duminică, 14 octombrie 2012

Sapun de iarna

Bogat in ulei de ricin si unt de cacao si imbibat cu lapte de capra acest sapun va fi un veritabil rasfat in senzonul ce vine cu pasi blanzi. Iarna pielea devine mai sensibila cu tendinta spre uscare chiar crapare. Acest sapun nu are o foarte mare putere de curatare dar va face spume din plin datorita uleiului de ricin si a mierii care are proprietatea de a retine apa in piele.
Pentru a implini acest sapun si al face potrivit pentru sezonul rece l-am parfumat cu uleiuri esentiale de scortisoara, cuisoare si ghimbir, un veritabil cocktail tonic ce va incalzi simturile.





Ingrediente: Grasimi saponificate ( palmier, masline, cacao, ricin, cocos, migdale dulci ), lapte de capra, miere, pudra scortisoara, ulei esential ( scortisoara, cuisoare, ghimbir ).

Stoc epuizat!

3 comentarii:

  1. Sapunul de iarna arata senzational! Ce culoare frumoasa a dat pudra de scortisoare dar si uleiurile esentiale, fara indoila! Superb!

    RăspundețiȘtergere
  2. Natalia, pudra de scortisoara am folosit-o doar la linia de delimitare. In partea inferioara sapunul contine multa miere iar in partea superioara culoarea a fost data de uleiul esential de cuisoare. Eu sunt foarte incantata de el si abia astept sa-l folosesc. Vad ca si tu muncesti de zor. Ultimul postat e foarte frumos. Multumesc pentru aprecieri!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...