sâmbătă, 22 decembrie 2012

Sampon revitalizant cu ulei de argan si argila rhassoul

Argila pudra Rhassoul este o argila ce se extrage din Maroc, din Muntii Atlas din timpuri cand nu se cunostea inca sapunul. Acesta argila era folosita de triburile berbere pentru curatarea, spalarea si purificarea intregului corp. Argila este un sediment mineral extras din zone protejate si nepoluate, uscata natural la soare si transformata in pudra.
Rhassoul-ul este bogat in minerale precum siliciul, magneziu, potasiu si calciu, acestea detoxifiind tegumentul, prin indepartarea excesului de sebum, a toxinelor si a metalelor din piele. El nu actioneaza doar prin indepartarea impuritatilor din piele ci mai mult, inlocuieste aceste impuritati cu mineralele hranitoare pe care le are in componenta, prin schimbul de ioni.

Rhassoul-ul este foarte eficace pentru tratamentul general al pielii si scalpului, lasandu-le incredibil de curate, eliminand excesul de sebum si toxinele.
In urma studiilor clinice s-a observat ca Rhassoul-ul:
- Imbunatateste textura pielii
- Imbunatateste elasticitatea si fermitatea pielii
- Reduce excesul de sebum
- Reduce scuamele
- Reduce uscaciunea tenului
- Inlatura impuritatile si inchide porii
- Reduce nevoia de hidratare a pielii
- Reduce matreata

Uleiul de argan se produce numai în Maroc, din fructele unui copac numit Argania spinosa şi este unul dintre cele mai rare uleiuri din lume.
Proprietati:
• are proprietati anti imbatranire
• uleiul de Argan contine un mare procent de acizi nesaturati si de vitamina E, ce ii confera proprietati hidratante, nutritive si de protectie contra agresiunilor externe
• se foloseste in tratarea parului, tenului si a unghiilor
• previne uscarea si imbatranirea fiziologica a pielii
• este un tratament excelent pentru parul degradat (ii reda stralucirea), ca balsam pentru maini si unghii
• este recomandat impotriva acneei, a pielii crapate si deshidratate, precum si impotriva arsurilor
• este recomandat tuturor tipurilor de piele.

Alaturi de aceste pretioase ingrediente din Maroc acest sampon solid este imbogatit cu veritabile tonice si revitalizante capilare romanesti: pulbere de urzica si mesteacan, extract de brusture, ulei de catina.
Uleiurile esentiale de lavanda si rozmarin stimuleaza circulatia la nivelul scalpului, stimuleaza cresterea parului si au proprietati antibacteriene.  

Acest sampon mai contine: ulei de ricin in cantitate considerabila ( 23 % ), ulei de avocado presat la rece, miere si bere.



Ingrediente: grasimi saponificate ( masline extravirgin, ricin, cocos, palmier, cacao ) ulei de argan presat la rece, ulei de avocado presat la rece, pulbere de urzica, pulbere de mesteacan, extract de brusture, miere poliflora, argila rhassoul, ulei de catina, bere, ulei esential ( lavanda si rozmarin ).

2 comentarii:

  1. foarte interesant ! sunt nerabdatoare sa-l folosesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc! cit este de interesant cu atit e si mai fascinant! merita din plin atentie si folosire perseverenta!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...